Deezer spiller "alt" gratis

Gratis musikk i bøtter og spann.

Publisert
Sist oppdatert

Musikktjenester blomstrer opp både her og der på nettet.

Vi har tidligere skrevet en guide til vår favoritt, Last.fm, der din musikksmak blir kombinert med andres musikksmak for å finne ut av hva du kommer til å like.

Det finnes imidlertid andre tjenester som bare tar sikte på å gi deg masse gratis musikk. Ett eksemel er Songza, som med et enkelt grensesnitt lar deg høre på musikk som ligger på YouTube. En annen tjeneste, Yamelo, har indeksert musikk basert på når den var populær, og spiller musikkvideoer direkte fra YouTube. En ulempe med slike tjenester, er at kvaliteten på YouTube mildt sagt er varierende.

>> Les også: De 25 beste nettjenestene

Kombinerer flere aspekter

Et nytt skudd på stammen er Deezer, som kombinerer on-demand-avspilling med en rekke fiffige funksjoner. I tillegg ser det ikke ut til at musikken spilles fra YouTube, men fra filer lagret på Deezer sine servere. I følge neowin.net er tjenesten lovlig etter at de har inngått en avtale med den franske stat om å betale vederlag til artister og produsenter.

I sin enkleste form kan du bruke Deezer til å høre den musikken du har lyst til å høre akkurat nå. Du kan enten bruke søkefeltet for å angi artist eller sang og spille den på direkten, og det er også støtte for å legge sanger til i en spilleliste - perfekt for festbruk. I tillegg finnes det topplister for både Storbritannia Frankrike, USA og Tyskland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer