Def Jam: Fight for New York

Def Jam: Vendetta var kanskje ikke noe kjempesuksess salgsmessig, men var et temmelig innovativt slåssespill. Nå er oppfølgeren ute, større, slemmere og tøffere. Og vi synes det ble riktig så vellykket!

Def Jam: Fight for New York
Publisert
Sist oppdatert

I våre øyne er kombinasjonen av hip-hop og slåssespill helt glimrende, selv om ikke alle er enige. Derfor likte vi det første Def Jam: Vendetta-spillet, men det hadde helt klart sine mangler. Oppfølgeren retter på noen av de, men har først og fremst my mer innhold. Vi synes det fungerer glimrende, vi.

Ideen er enkel: Ta en hel haug med rappere, noen skuespillere og andre kjendiser, og la de slåss med hverandre. Utføringen er imidlertid litt mer komplisert enn som så.

Rett fra gata

Hoveddelen av spillet er en karrieremodus. Du begynner med å skape en personlighet, som skal kjempe seg oppover i New Yorks knallharde underverden. Du kan selv justere hans utseende, høyde, vekt og til og med stemmen, og må velge hvilken av de fem tilgjengelige slåssestilene skal være hans favoritt. Selv om spillet i utgangspunktet handler om wrestling, kan du også benytte deg av streetfighting, kickboxing, og et par andre stiler. Selv om disse stilene har visse forskjeller, er de likevel ikke dramatisk varierte. Når alt kommer til alt, er det effektiv bruk av grep som avgjør kampene, ikke slag eller spark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer