Def Jam Vendetta

Hulk Hogan er ikke med, men Ghostface Killah og Redman er. Def Jam Vendetta er det perfekte spillet for deg som liker både wrestling og hip-hop, men hva hvis du bare liker en av delene?

Publisert
Sist oppdatert

Når vi først hørte om Def Jam Vendetta, var vi ganske skeptiske. Det hørtes tvilsomt ut å bruke et såpass respektert rap-selskap i et wrestlingspill, men etter hvert viste det seg at EA satset stort på spillet. Nå som Def Jam Vendetta er i butikkene, viser det seg at ventetiden ikke var bortkastet, selv om det ikke er verdens beste spill.

Konseptet med å blande hip-hop og wrestling er ganske originalt, men dessverre ikke så gjennomført som det kunne vært. Du kan spille som flere av rapperne tilknyttet Def Jam, og lydsporet er selvsagt hentet fra Def Jams arkiver, men vi føler likevel at det kunne blitt gjort enda bedre. Wrestling-delen byr heller ikke på den dypeste opplevelsen – men alt i alt blir resultatet ganske underholdende.

Musikken

For de uinnvidde – Def Jam er et plateselskap som har vært essensielt i utviklingen av hip-hop, med artister som LL Cool J og Public Enemy. I dag er Def Jam blant de mektigste i industrien, med blant annet Jay-Z, DMX, Ludacris, Scarface, Foxy Brown, Slick Rick, Redman og Ja Rule på lønningslista. Mange av disse (men ikke alle) er med i spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer