Del feriebildene proffere

Elegant nettjeneste når du skal vise frem sommerens skrytebilder.

Del feriebildene proffere
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes etter hvert en drøss av nettjenester som lar deg legge ut bildene dine til allmenn beskuelse, men ThisMoment gjør en annen vri på det - nettjenesten er veldig fokusert på konseptet hendelser og lar deg dokumentere ting du har vært med på både med bilder og video.

I tillegg kan du tagge personer som er med i hendelsen på samme måte som Facebook, plotte inn på et kart hvor du har vært etc.

Tjenesten er gratis å bruke, men krever at du registrerer deg først. Etter å ha klikket på en bekreftelseslenke i e-posten du mottar, er du klar til å opprette ditt første moment, og det første skjermbildet ser omtrent slik ut:

Når du har fylt ut den essensielle informasjonen, kan du begynne å legge til bilder og video. Disse kan du enten laste opp fra egen maskin, eller importere fra fototjenester som Flickr, Facebook, Picasa, YouTube etc.

Du kan også søke etter bilder på Flickr som er publisert under en creative commons-lisens, og ThisMoment legger da til nødvendig fotoinformasjon.

Les også: 20 kreative fotosett på Flickr

Hvis du velger å laste opp bilder selv, kan du også begynne å legge til bildebeskrivelser etter hvert som de lastes opp; noe du også kan gjøre i etterkant når du ser på selve visningen. Kjekt er det også at du kan merke mange filer på en gang, slik at du slipper å plukke dem ut én og én. Det er selvsagt også mulig å stokke om på rekkefølgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.