Del musikk, uavhengig av tjeneste

Her har noen tenkt smart.

HVOR SOM HELST: Bop.fm gir blaffen om du hører musikk på Spotify eller YouTube. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
HVOR SOM HELST: Bop.fm gir blaffen om du hører musikk på Spotify eller YouTube. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du som bruker Wimp – er det ikke irriterende når folk deler musikk fra Spotify på Facebook og du ikke får spilt den av fordi du bruker en annen tjeneste?

Nettopp dette problemet har bop.fm tatt tak i. Denne tjenesten lar deg nemlig spille musikken – uavhengig av hvilken tjeneste du bruker.

Foreløpig støttes riktignok ikke Wimp, men Kristin Eldnes i Wimp forteller til DinSide at selskapet er i dialog med bop.fm. Foreløpig søttes Spotify, Deezer, Rdio, YouTube og Soundcloud.

Les også: Musikkspiller basert på YouTube

Hør sangen i «din» tjeneste

Deler du en sang fra bop.fm vil den som klikker få høre sangen i «sin» tjeneste. Dersom den ikke finnes i tjenesten eller man ikke abonnerer på noe musikkstreamingtjeneste, blir sangen spilt via YouTube eller Soundcloud (om den finnes der). I tillegg finnes muligheten for å kjøpe sangen fra iTunes, Google Play eller Amazon.

Bop.fm har også støtte for import av spillelister fra Rdio og Spotify, og selve spillelisten kan også deles med andre – igjen; uavhengig av hvilken tjeneste man bruker.

Når du spiller en sang får du også se andres spillelister der sangen er med, lignende sanger og sangteksten slik at du kan synge med. I tillegg finnes en radiofunksjon som drives av Echo Nest-databasen; en tjeneste Spotify kjøpte opp tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer