Dele epostkonto på PC-en?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg har nettopp fått ny PC med Windows CP. Den har bedt meg om å opprette en brukerkonto for hver bruker, så jeg opprettet konto for meg, for kona og en gjestekonto.

Problemet er at konen min og jeg deler en epostkonto. Dette funket fint på den gamle PC-en fordi den ikke hadde egne brukerkontoer installert. Men nå er det bare jeg som har tilgang til epostkontoen. Hvordan kan vi dele en felles epostkonto når vi har hver vår brukerkonto? Hilsen Waldemar

Datadoktoren svarer

Heisann,

Når XP ber deg opprette forskjellige konti for foskjellige brukere, er det nettopp for å hindre at slike ting som personlige dokumenter og eposter skal bli tilgjengelig for alle som klarer å finne frem til På-knappen på PC-en din.

Når det er sagt, finnes det selvfølgelig ikke bare én, men flere veier rundt problemet ditt.

Den første er kanskje også den mest åpenbare - å dele kontoen din med konen din. Dermed får både du og henne tilgang til alle dokumentene som hver av dere skriver på PC-en, inkludert surfehistorien og logger fra for eksempel MSN Messenger. Hvis dere liker å holde litt av livene deres private, er dette kanskje ikke den beste måten å gå frem på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.