Delicious kan bli lagt ned

Slik henter du bokmerkene dine.

Det ser nå ut til at Yahoo! vil kvitte seg med bokmerketjenesten Delicious.
Det ser nå ut til at Yahoo! vil kvitte seg med bokmerketjenesten Delicious. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tråd med at mange bruker stadig flere datamaskiner i hverdagen, er det også mange som har gått over til å bruke en nettbasert bokmerketjeneste.

Fordelen er selvsagt at bokmerkene ligger på nett, slik at de er lett tilgjengelig om du sitter på jobbmaskinen, foran stue-PC-en, på en nettcafé eller i sofaen med nettbrettet på fanget.

Den mest populære bokmerketjenesten har til nå vært Yahoo!-eide Delicious, som vi også har omtalt opptil flere ganger på DinSide. Faktisk har vi vært så begeistret for tjenesten at vi kåret den til én av verdens 25 beste nettjenester for en tid tilbake.

Les også: Yahoo! er mer enn du tror

At Yahoo sliter om dagen er ingen hemmelighet - selskapet har vært nødt til å nedbemanne nok en runde, og i et internt notat som lekket på nettet forleden dag, ble det langt på vei antydet at Yahoo vil legge ned Delicious og flere andre tjenester.

Selvsagt kan det hende (ja, vi anser det rett og slett som ganske sannsynlig) at tjenesten blir solgt til noen andre og at du dermed ikke vil merke stort til det (i et blogginnlegg hevder skaperne at tjenesten vil fortsette å eksistere), men om det ikke skulle være tilfelle, kan det være greit å vite hvordan du henter ut bokmerkene dine slik at du eventuelt kan importere dem til annen tjeneste (forslag til andre tjeneste lenger ned i artikkelen).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer