Delicious Library v1.6.6

Med webkameraet som strekkodeleser er dette programmet virkelig noe for seg selv.

Publisert
Sist oppdatert

Spill, DVDer, bøker, CD-plater - etter hvert blir samlingen stor, og når en kompis låner 300, storesøster låner et par plater og du egentlig ikke husker helt hvem som lånte Halvbroren, blir det fort vanskelig å ha oversikten.

Det finnes selvsagt massevis av programvare som lar deg legge inn det du eier av plater, bøker og spill, der du også kan legge inn hvem som låner hva. Vi tviler imidlertid på at det finnes noen mer elegante løsninger enn Mac-programmet Delicious Library.

Med dette programmet får du nemlig samlingen din presentert som om de ulike produktene stod i en butikkhylle, der du kan titte på coverne og trykke på dem for å lese bakpå. Informasjonen hentes fra Amazon.coms nettbutikker i USA, England, Tyskland, Frankrike, Japan og Canada.

I tillegg er programmet integrert med adresseboken, og ved å dra produkter over et navn, oppretter du et utlån. Når du skal finne en film å se i kveld, ser du med andre ord kjapt hvilke filmer som er lånt bort, hvem som har dem og hvor lenge siden det er siden de lånte det. Returdato kan også lagres i kalenderen din, slik at du kan sende en epost om at du gjerne vil ha tilbake filmen du har lånt bort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer