Dell gjør en MacBook

Dell slipper nye bærbare PCer i Inspiron-klassen, deriblant "verdens tynneste 13-tommer".

Publisert
Sist oppdatert

Blant de mest spennende nyhetene ved dette storslippet fra Dell finner vi en helt ny rekke bærbare i Inspiron-klassen. Både 17- og 15,4-tommers er med, og vil komme i kommer i hele åtte forskjellige farger: Jet Black (matte finish), Alpine White (gloss finish), Espresso, Bubblegum Pink, Midnight Blue, Ruby Red, Spring Green og til slutt Sunshine Yellow (soft touch finish).

15,4 tommeren vil kalles Inspiron 1520 og 1521, avhengig av om prossorvalget er Intel Core 2 Duo (1520) eller AMD Turion 64 X2 (1521). Det samme gjelder for 17-tommeren, som naturlig nok vil få navnene 1720 og 1721.

Det vil være mulig å få Blu-ray leser til de nye Inspiron-modellene, men kun 1520 og 1720, altså de med Intel-prosessor.

DellBook?For mange vil dog toppen på kransekaka denne gangen være den nye ultraportable XPS-modellen: XPS M1330, med en 13,3 tommers bredskjerm og 1280 x 800 punkters oppløsning - også mulig å få med LED display.

Med en tykkelse på kun 2,2 cm (verdens tynnste 13,3 tommer i følge Dell selv) og tilgjengelighet i fargene sort, hvit og rød (Tuxedo Black, Pearl White og Crimson Red) - er det ikke til å komme bort fra at denne er vanskelig å ikke sammenligne med MacBook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer