Dell Inspiron 2650

Dell har for lengst kastet seg på Pentium 4-karusellen, og Inspiron 2650 bør være en aktuell modell for deg som setter 20.000 kroner som absolutt grense.

Publisert

Dells hovedkontor i Norge ligger på Lysaker, og Dell-PCer tilbys blant annet fra nettbutikken deres. Her kan du også skreddersy modellene, og få løpende oppdateringer på hva endringene vil koste deg i kroner og øre.

Funksjonelt

Dell er ikke kjent for å levere de mest spennende bærbare PCene rent designmessig. Her er det rene og funksjonelle linjer som gjelder, og Inspiron 2650 er intet unntak i så måte. Innpakningen er som vanlig i matt sort plast, tastaturet likeså. Det oser business av 2650, men på innsiden sitter det ett og annet som sikrer god ytelse også til spill og underholdningsoppgaver.

PCen vi fikk tilsendt fra Dell var utstyrt med en Mobile Pentium 4-prosessor på 1,5 GHz, 128 MB minne (SDRAM) og en ATA100-harddisk på 20 GB. I tillegg ble den levert med intern 8x DVD-spiller og diskettstasjon.

Størrelsesmessig plasserer 2650 seg omtrent midt på treet blant modellene vi har testet. Vekten på 3,2 kg er godkjent, med tanke på at både diskettstasjon og DVD-ROM sitter i PCen samtidig.

Business med nogo attåt

Selv om Dell Inspiron 2650 har et tydelig business-preg, vil grafikkløsningen tiltale alle med sans for underholdning. Den består en Nvidia Geforce2go-brikke, som gir god ytelse både i 2D og 3D. TV-utgang mangler dessverre, noe både spillentusiaster og filmelskere ville satt pris på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer