DELL Inspiron 3500

Med testens eneste 14"-skjerm, den raskeste prosessoren og lekkert design, burde dette ha vært testens vinner. Men DELL Inspiron 3500 har dessverre ikke den høye ytelsen de tekniske spesifikasjonene indikerer.

Publisert

Inspiron 3500 ser ganske elegant ut, selv om den er nokså bred og dyp. Rene former og lav høyde bidrar til dette inntrykket.

Spesifikasjoner

DELL Inspiron har testens eneste 14"-skjerm, og denne er hele 40% større enn gjennomsnittet. Grafikkortet er godt tilpasset skjermen, og klarer å vise 1024x768 piksler i 16, 7 millioner farger. Tastaturet er også det største i testen og 20% større enn gjennomsnittet.

Naturligvis må volum og vekt reflektere størrelsen på skjerm og tastatur, men når volum (3212 cm3) og vekt (2,95 kg) bare er 10% større enn gjennomsnittet, er dette en behagelig maskin å transportere.

DELL Inspiron 3500 har Celeron-prosessor med imponerende 400 MHz. Internminnet på 32 MB og harddisken med 4,3 GB er helt ordinært i forhold til det konkurrentene leverer.

DELL har bare én port for CD-ROM, diskettstasjon eller ekstra batteri. Med standardoppsettet må du derfor velge hva du vil bruke.

Maskinen har to kortplasser for PC-Card Type II eller én Type III, en USB-port, en trådløs port mens nesten halvparten av baksiden går med til port for dokkstasjon. Det er også en egen utgang for modem, men selve modemet er ekstrautstyr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer