Dell Inspiron 4100

Dell har gjort det skarpt i våre tester tidligere, og sågar også vunnet Best i test. Forventningene våre var selvsagt høye da vi mottok denne litt røft utseende PCen. Ville den klare å hamle opp med konkurrentene?

Publisert

Blant våre lesere hersker det ganske sikkert stor uenighet om Dells bærbare maskiner i ru, sort plast er stygge, pene, eller bare nøytralt funksjonelle i sitt design. Vi skal være ærlige og si at det finnes langt vakrere bærbare PCer å få kjøpt, men som kjent er det jo innsiden som teller.

Første oppstart

I likhet med de fleste bærbare PCer på markedet, var det lekende lett å komme i gang med Inspiron 4100, som kom ferdig installert med Windows XP Home edition. I tillegg leveres Dell Inspiron 4100 med Microsoft Works, så her er det bare å sette i gang med produktiviteten.

Mesteparten av brukermanualene for maskinen finner du på CD og installert på PCen, men det følger også med en problemløsningsbok hvor du kan slå opp når du lurer på noe. I tillegg har du en hurtigtast som starter et supportprogram hvor du kan bla i den dokumentasjonen som allerede er installert eller finne mer via Dells nettsider.

Godt utstyrt, men få tilkoblingsmuligheter

Innvendig ligner Dell Inspiron 4100 på Compaq Presario 1700, og vi finner godsaker som Mobile Intel Pentium III 1.13 GHz, 256 MB RAM, kombinert DVD-Rom og CD-RW brenner, integrert 10/100 mbit nettverk og v90 modem. Men her stopper likheten, for grafikkløsningen her er en svært kraftig GeForce2Go brikke med 32 MB minne. Med den på laget viste det seg at selv krevende 3D-spill går som en drøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer