Dell Inspiron 5000

Med skjerm på 15", oppløsning på 1400x1050, 700 MHz-prosessor og 18 GB harddisk er dette noe av det kraftigste som finnes av bærbare PCer i dag. Dette er ganske enkelt en fantastisk maskin for grafikkintensive oppgaver!

Publisert

Den er slett ikke pen, denne Dell-maskinen. Den er stor, tung, firkantet, uten myke former, og den virker i det hele tatt litt gammeldags. Dette inntrykket bedrer seg ikke når du tar på maskinen heller – plastdekket føles billig og gir en blikkboksaktig lyd når du trommer på det. Men kanskje dette gjør maskinen billigere?

Spesifikasjoner

Dell Inspiron 5000 har hele 15"-skjerm som kan vise opp til 1400x1050 i 32-biters farger (millioner av farger pluss teksturer). Takket være videominne på 8 MB, klarer Inspiron 5000 lett å drifte to skjermer (skjerm nummer to er ekstern skjerm), slik at du får dobbelt så stort skrivebord. Maskinen har kapasitet til å drive hele 1600x1200 i 32-biters farger på skjerm nummer to. Veldig bra!

Tastaturet er svært romslig med en størrelse på 333 cm2 og 89 taster. Museløsningen er en styreflate med to store knapper, plassert foran tastaturet.

Maskinen veier 3,3 kg og har et volum på 3800 cm3, med en høyde på 4,4 cm. Dette betyr at den ikke er så stor som for eksempel 10418">Toshiba Satellite 2710XDVD som vi nylig testet, men den virker allikevel større.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer