Dell Latitude CP M233XT

Dell Latitude CP M233XT kommer bra ut på våre ytelsestester. 233 MHz prosessor kombinert med rask harddisk og bra grafikk gjør at den er over gjennomsnittet for 233 MHz bærbare maskiner. Batterilevetiden er meget bra.

Publisert

I bruk

Maskinen kjørte umiddelbart gjennom alle våre tester, og viste gode resultater i forhold til andre 233 MHz-maskiner. Vi falt umiddelbart for Dells såkalte "media-bay", som i realiteten innebærer at batterier, CD-ROM-spiller og diskettstasjoner har samme form, og passer inn i de samme plassene foran på PCen. Dermed kan man velge hvilke kombinasjon av disse man skal ha installert. Selv synes vi det er svært praktisk å sette inn to batterier i maskinen samtidig. Da får man en total batterilevetid på nærmere syv timer, hvilket må sies å være nokså imponerende.

Vi liker også at maskinen bruker såkalte SODIMM-minnebrikker, som gjør at man ikke er nødt til å sette inn minne i like par. Man kan fullstendig fleksibelt velge hvor mye minne som skal være installert.

Dell kan levere to ekspansjonsporter, C/Dock og C/Port. Førstnevnte er en stor enhet med plass til blant annet et halvstørrelse PCI-kort. C/Port er ganske enkelt en portreplikator -- med eget skjermstativ.

Maskinen kommer med NeoMagics 2160 video-kontroller installert, og tilbyr direkte støtte for Zoom Video og MPEG i den øvre PC Card-plassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer