Dell Latitude CPx 500

Dell fortsetter å levere varene med den bærbare PCen Latitude CPx. Nok en gang er det snakk om en maskin som yter bra på alle punkter, og som er laget for å vare.

Publisert

Det er egentlig ikke så fryktelig spennende å teste Latitude-maskinene fra Dell. Vi har svært positive erfaringer med denne serien fra før, og blir sjelden overrasket.

Latitude er mest fleksible serien fra Dell, og er maskiner som er spesielt laget for kontormiljøer. De er litt dyrere enn den andre Dell-serien, Inspiron, men innkjøpskostnaden spares gjerne inn fordi den er svært mye lettere å utvide med ulike tilleggsenheter og dermed kan ha lengre levetid.

Spesifikasjoner

Det er egentlig ingenting som utmerker spesifikasjonene på denne maskinen sammenlignet med de spenstigste i denne testrunden. For alle viktige tekstpunkter, som skjermstørrelse/oppløsning, prosessorhastighet, harddisk og ekstrautstyr har vi testet maskiner som ligger et godt stykke foran, selv om de er priset i samme område.

Latitude CPx leveres med en 14,1"-skjerm som kan vise opp til 1024x768 i 32 biters farger (millioner av farger, pluss teksturer). Takket være et solid videominne på 8 MB, kan maskinen drive en ekstra skjerm (slik at det totale digitale skrivebordet strekker seg over to skjermer) med oppløsning opp til 1600x1200 i 24 biters (millioner) farger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer