Dell med iMac-kopi?

iMac fortsetter å selge i bøtter og spann, og PC-verdenen vil ikke la noe være uprøvd hvis det kan gi økt salg. Hva med en Pentium III-basert ”iMac-kopi?”

Dell med iMac-kopi?
Publisert

Det er to hovedelementer i iMac-konseptet som til en viss grad kan overføres til en Intel-basert maskin - designet og brukervennligheten. For å få til dette, er det nødvendig med noen grunnleggende endringer i komponentene.

Mindre komponenter

For det første må prosessoren ta mindre plass, og Intel kommer til å levere både Celeron og Pentium III for sokkel. Slot1 ser ut til å være på vei ut, og det vil bare være de største arbeidsstasjonene og serverne med Xeon-prosessoren som vil bruke Slot-løsning, her i form av Slot2.

Enklere tilkobling

Hvis maskinen skal være like brukervennlig som iMac, krever det færre muligheter for utvidelse. Tilleggskort bør absolutt unngås og erstattes med innebygget støtte for nettverk og modem/ISDN. Alt annet tilleggsutstyr må kobles til utvendig via USB eller FireWire.

Dell har ting på gang

Uttalelser fra Dell indikerer at disse tankene er i ferd med å materialisere seg. De har tidligere uttalt at iMac-konseptet er riktig i forhold til mange nye brukere, og at det er mulig å følge opp konseptet på PC-platformen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer