Dell med nye bærbare

Dell er blant de ledende leverandørene av bærbare PCer, både for privat og profesjonell bruk. Nå lanseres en ny Latitude-serie for profesjonelle brukere.

Dell med nye bærbare
Publisert

Dell opererer med to serier bærbare, Latitude som er tilpasset bedriftskunder, og Inspiron som er tilpasset private brukere. For bedriftene er det lagt vekt på stabilitet, konsistens og lang levetid. Da er det lettere for IT-avdelingen å konfigurere og vedlikeholde maskinparken, og nye maskiner vil være helt like de som ble anskaffet et stykke tid i forveien.

For private er det lagt mest vekt på å være på høyden teknologisk, med nye komponenter, oppdaterte drivere og de raskeste prosessorene. Dessuten er designet litt frekkere, med muligheten for modeller i forskjellige farger.

Lettere og mer moderne

De nye modellene har fått enklere typebetegnelser, og kalles nå C600 og C800. i stedet for de tidligere mer tungegymnastiske betegnelsene som CSx, CPt og CPX jobber Dell seg nå bort fra.

Det som er påtagelig er det nye designet, som omgir en mer moderne konstruksjon med støtte for nye standarder og komponenter.

I tillegg til raskere prosessorer er de nye maskinene lettere, og har fått miniPCI for fremtidig utbygging til trådløst nettverk. Maskinene er allerede utstyrt med interne antenner, så en oppgradering med et trådløst 802.11b nettverkskort vil bli helt usynlig. Det er altså ingen risiko for at antenner stikker ut og vil være i veien eller brekke. Det er også vesentlig mindre risiko for at kortet blir stjålet eller kommer bort, som ved bruk av et vanlig PCMCIA-kort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer