Dell med rimelige godsaker

Dell satser nå sterkere på rimeligere maskiner – det lanseres både stasjonære og bærbare PCer i prisklasser som er vesentlig lavere enn tidligere.

Publisert

Dell er som alltid på hugget, og viser klør når det gjelder å kapre markedsandeler. De er også raske til å lansere produkter med ny teknologi så snart denne er tilgjengelig. Likevel er Dell alltid orientert mot volum, og lanserer ikke produkter på markedet hvis teknologien ikke er klar for volumproduksjon.

Nye rimelige bærbare

Inspiron CPt C366GT er en ny maskin beregnet på de som er spesielt opptatt av pris. Maskinen er likevel godt utstyrt, med 14,1-tommers skjerm og Celeron-prosessor på 333 MHz. Harddiskkapasiteten kan være på opptil 10 GB, og maskinen kan leveres med enten 24x CD-ROM eller 4 x DVD-spiller. Det er to brønner som huser tilleggsutstyret, som alternativt kan være en ekstra harddisk, LS-120 SuperDisk eller ekstra batteri.

Maskinene er godt utstyrt med tilkoblinger, og har i tillegg til de obligatoriske VGA, PS/2, serie, parallell, IRDA og USB-kontaktene også utgang for S-video. Dermed kan du koble maskinen direkte til en TV for å kjøre presentasjoner, eller for avspilling av DVD-filmer. Det er også inn og utganger for lydutstyr.

CPt-modellen bruker samme tilleggsutstyr som sine mer kostbare slektninger i CP-serien. Dette dreier seg om dokkstasjoner, portreplikatorer og tilleggsenheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.