CES 2020

Dell og Lenovo med brettbare PC-er

Dette året markerer starten på en helt ny type PC-er.

THINKPAD X1 FOLD: I år kommer den første bærbare PC-en med brettbar skjerm. Lenovo er først ut med ThinkPad X1 Fold. Foto: Lenovo
THINKPAD X1 FOLD: I år kommer den første bærbare PC-en med brettbar skjerm. Lenovo er først ut med ThinkPad X1 Fold. Foto: Lenovo Vis mer
Publisert

I tillegg til nye og oppdaterte XPS-modeller, har Dell også med seg tre spennende konsepter i bagasjen til teknomessa i Las Vegas: Concept Ori, Concept Duet og Concept Ufo.

Få med deg alle nyhetene fra CES 2020.

Concept Ori

Denne prototypen har likheter med Lenovo ThinkPad X1 Fold (mer om den lenger ned i denne saken), med en brettbar skjerm – akkurat som Samsung Galaxy Fold.

Enheten kan foldes som en bok, og i full modus måler skjermen 13 tommer. Dell ønsker ikke å avsløre så mange detaljer rundt denne prototypen, men skriver i en pressemelding at at Ori gir samme opplevelse som en enhet med to skjermer, men uten kanten mellom skjermene.

Mer enn det vet vi ikke om Ori på nåværende tidspunkt, men det er lov å håpe at Dell gjør prototype til virkelighet.

Concept Duet

Det andre konseptet Dell viser frem, er Duet. En enhet som ser ut som en XPS 13 2-i-1 uten tastatur, og som kan minne om kommende Surface Neo fra Microsoft. PC-en har to separate skjermer, som enten kan brukes hver for seg eller som en stor overflate. Dog med en kant mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer