Delta Force: Land Warrior

SPILL: Novalogic har lang erfaring med militære simuleringer, men ikke alle har vært like vellykket. Dette gjelder spesielt de to tidligere Delta Force-spillene. I år prøver de seg for tredje gang

Publisert

Delta Force: Land Warrior er basert på et ekte prosjekt i den amerikanske hæren. Land Warrior skal gjøre soldatene klare for kamp i det 21. århundre ved å utstyre dem med elektroniske hjelpemidler som GPS, mer nøyaktig siktesystem og et display innebygd i hjelmen.

Utviklerne Novalogic har jobbet tett sammen med de amerikanske styrkene, og fått tillatelse til å utvikle et spill basert på prosjektet. Takket være samarbeidet har spillet blitt temmelig realistisk på mange områder, men dessverre er det mye som kunne blitt gjort bedre.

Taktikk og strategi

Delta Force: Land Warrior er et førstepersonsspill, og kan ved første øyekast minne om Quake/Unreal-familien. Men likhetene slutter der. Måten å spille på er nemlig helt annerledes.

Til å begynne med må du velge hvilken soldat du vil være. Dine valg er begrenset til fem personligheter, og hver av dem har spesielle ferdigheter innenfor snikskyting, svømming eller tunge våpen.

Videre har du en rekke oppdrag å velge mellom. Valget står mellom flere enkeltoppdrag, eller én sammenhengende kampanje. Enkeltoppdragene varierer, og går ut på å frigjøre gisler, ta over bygninger eller ødelegge bestemte mål. Fellestrekket er at de bygger på svært realistiske situasjoner, og fremgangsmåten er slik den ville vært i en ekte kampsituasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer