Delta Force: Task Force Dagger

Det nyeste Delta Force-spillet bringer lite nytt til bordet, men koster heller ikke skjorta. Er det likevel verdt pengene?

Publisert
Sist oppdatert

Delta Force-serien har eksistert lenge, og har alltid basert seg på ekte hendelser som de amerikanske spesialstyrkene hadde deltatt i, samt gitt deg tilgang til fullt spekter av de samme våpen og spesialutstyr som Delta-styrkene faktisk bruker.

Det siste spillet i serien kom for nesten to år siden (anmeldelsen kan du lese her), og var da på mange måter et underholdene spill, men som likevel hadde en del mangler. To år senere får vi noe som kan kalles en utvidelespakke, men som i essensen er det samme spillet, bare at brettene er litt annerledes. Dessverre – det som i år 2000 var et helt brukbart spill, holder ikke mål i dag.

Politisk (u)korrekt

Selve settingen for spillet kan nok få noen til å reagere. Basert på Operation Enduring Freedom, tar spillet oss til Afghanistan anno 2001. Høres Kandahar eller Tora Bora kjent ut? Det er slike steder du vil besøke, og underveis vil du få sjansen til å meie ned mange hundre skjeggete menn med turban. Vi synes det hele bærer preg av en forhastet cash-in, mens hendelsene i New York og Afghanistan ennå er friskt i minnet. Det er mulig at spillet vil selge godt i USA alene på grunn av settingen – her i Europa venter vi oss mer skepsis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer