Den bærbare CD-spilleren er på vei tilbake

Forbausende stort utvalg i butikkene.

ÅRETS MODELL: Britiske Groove-e spesialiserer seg på bærbar retro-lyd. Denne 2016-utgaven har både anti-skip og programmerbar låtrekkefølge, akkurat som på 90-tallet. Foto: GROOVE-E
ÅRETS MODELL: Britiske Groove-e spesialiserer seg på bærbar retro-lyd. Denne 2016-utgaven har både anti-skip og programmerbar låtrekkefølge, akkurat som på 90-tallet. Foto: GROOVE-E Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du den den store, runde CD-spilleren du hadde i veska når du var på tur?

Smarttelefon med Spotify (offline eller online) har for lengst overtatt, og du ser ikke mange slike på t-banen, bussen eller toget lenger - trodde vi, helt til vi nylig observerte vi ei ung dame på t-banen.

Hun ville korte ned reisetida med litt musikk og satte på seg hodetelefonene. Ut av veska dro hun fram en discman. Ikke en velbrukt, gammel Sony eller Panasonic-spiller av den typen vi husker fra 90-tallet, men en flunkende ny en av et for oss ukjent merke.

Det kunne vel ikke ha seg slik at den har kommet tilbake som et slags motefenomen - et «fashion statement» på linje med vinylbølgen?

LES OGSÅ: Dette bør du vite før du kjøper platespiller

Britiske spesialister

Motemagasinene kan rapportere om 90-tallets gjenkomst. Og britiske What Hifi? kan fortelle at den bærbare CD-spilleren er tilbake.

«Glem vinylen, her kommer de bærbare CD- og kassettspillerne,» er overskriften.

Selskapet Groov-e er ett av selskapene spesialiserer seg på slikt. De har et bredt utvalg av både bærbare CD-spillere for lomma, samt kombinerte cd/kassettradioer og bærbare kassettspillere av alle typer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer