Den beste DVD-brenneren

Vi har testet de fleste DVD-brennerne, og fortsetter å teste etter hvert som det kommer nye modeller. Her har du våre anbefalinger ut fra våre tester og erfaringer.

Den beste DVD-brenneren
Publisert

DVD-brennerene har endret profil siden de kom. Til å begynne med var de begrenset og støttet bare en standard, mens utvalget av dagens brennere domineres av modeller som takler begge standardene.

Derfor er heldigvis ikke formatproblemet lenger noen viktig problemstilling, man kan velge fritt hva slags mediatyper man vil bruke, etter pris og kompatibilitet med andre DVD-spillere man må forholde seg til.

Så hvilken DVD-brenner skal man velge?

Vår anbefaling

Av de brennerne vi har testet er det en som helt klart utmerker seg, og det er Plextor PX-708A.

Denne brenneren er den første som tilbyr 8x brenning av DVD+R og 4x overskriving av DVD+RW.

Dette gjør at den jobber mange minutter raskere enn andre brennere, og er rett og slett et mer produktivt verktøy. Er dette viktig for deg, så er dette den klart beste brenneren.

At den også leveres med et bra utvalg programvare er et pluss, men den kan også leveres uten programvare, i bulk-versjon. Støtte for DVD-brenning er etter hvert inkludert i mange programmer som lager innhold beregnet på DVD - naturlig nok, og man trenger strengt tatt ikke noe eget brenneprogram utover et som er støttet i de siste utgaver av de aktuelle operativsystemene, hvis man ikke skal brenne helt spesielle posjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer