Den billigste 4K-skjermen?

Dell klar med 28-tommer som er vesentlig billigere enn konkurrentenes.

Ønsker du deg en stor skjerm på skrivebordet med høy oppløsning? Denne har fire ganger HD-oppløsning og er 28 tommer stor. Foto: Dell
Ønsker du deg en stor skjerm på skrivebordet med høy oppløsning? Denne har fire ganger HD-oppløsning og er 28 tommer stor. Foto: Dell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

4K eller UHD (Ultra High Definition) har vært en gjennomgangstone under årets CES-messe i Las Vegas, både når det gjelder TV-er, PC-er og monitorer for skrivebordet.

Vi snakker her om skjermer som har fire ganger høyere oppløsning enn full HD, eller 3.840 x 2.160 piksler, og dermed er i stand til å gjengi detaljer med et imponerende presisjonsnivå.

Tidligere har vi omtalt 4K-skjermene fra Lenovo og Asus, begge er 28 tommer store og får en prislapp på 799 amerikanske dollar når de dukker opp i butikkene senere i år. Nå har også Dell kommet til bordet med sitt bidrag, P2815Q.

100 dollar billigere

Størrelse og oppløsning er den samme som på de to konkurrentene, men prisen er så lav som 699 dollar (ca 4.200 kroner). Dermed er dette den billigste 4K-skjermen vi har sett annonsert så langt. Dette er oppsiktsvekkende billig, med tanke på hvor dyr storebror og 32-tommer UP321Q er.

Også denne skjermen kan heves og senkes, roteres og benyttes på høykant, men utover dette har vi pr i dag få opplysninger om tilkoblinger og andre spesifikasjoner. Dette vil vi komme tilbake til senere, dette er nemlig en høyaktuell skjerm å teste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer