Den håndholdte revolusjonen

PÅ FARTEN: Spill i miniformat gjennomgår en revolusjon i disse dager, med lansering av både Nintendo DS og Sony PSP. Hvordan er disse to maskinene, og hvilken passer best for deg?

Publisert
Sist oppdatert

Håndholdte spillmaskiner har jo eksistert i årevis, spesielt Nintendos GameBoy er blitt selve symbolet på dette, selv om det har dukket opp konkurrenter en gang i blant. Likevel har de håndholdte konsollene som regel stått tilbake for sine stasjonære brødre, når det gjaldt grafikk og teknologi.

Dette endrer seg i disse dager. Både Sony og Nintendo er klare med ny generasjon håndholdte maskiner, og disse imponerer med sin kvalitet og spesifikasjoner.

Nintendo DS er per i dag ute over hele verden, også i Norge - til en veiledende pris av 1599. Du får en rekke spill i butikene allerede, de som utmerker seg i våre øyne er Super Mario DS, Project Rub og Polarium. Maskinen skiller seg kraftig ut takket være den innovative ideen med to skjermer, hvorav én av de er trykksensitiv. Dette åpner for nye og spennende spillopplevelser, og vi ser for oss at spillere med sansen for nyskapende konsepter vil falle for DS. Du kan også spille trådløst mot hverandre, og til og med sende bilder og tekstbeskjeder til hverandre via Pictochat-programmet. DS er kanskje ikke verdens stiligste maskin, men nyskapende, morsom og tiltalende for de fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer