Den lekreste PCen så langt?

Et nytt PC-konsept blir vist på Comdex: PCT (Personal Computing Tablet) er en PC omtrent på størrelse med en skriveblokk. Det er Aqcess Technologies som gjenintroduserer sin Qbe Personal Computing Tablet. Og her er det mye spennende!

Publisert

Qbe (uttales ”kube”) tilbyr kombinasjonen av at den er tynn og lett, samtidig som den inneholder det aller meste du kunne ønske deg.

Trådløs sofakos

Utforminegn av Qbe er meget spesiell, og skiller den derfor fra bærbare PCer. Siden Qbe fungerer trådløst, kan du lett bære den med deg rundt på jobben eller hjemme mens den er i bruk. Eller du kan løfte den ut av dokkstasjonen når du har funnet en interessant nettside, slenge deg ned på sofaen og surfe videre på Internett i horisontalen med ”PC-blokken” i hånden.

Ytre mål på Qbe er 35,5 x 25,4 x 3,8 cm og den veier 1,8 kg. Med andre ord er ikke nyskapningen særlig større enn en vanlig skriveblokk (selv om den veier noe mer).

Likevel skal det sies at de tynneste, mer konvensjonelle bærbare PCene vi har hatt inne til test, har hatt en tykkelse rundt 2 cm, og den aller letteste bærbare har veid 1,1 kg. Men ”klassen” for de letteste bærbare PCene går opp til rundt 1,5 kg. Vi synes derfor at vekten til Qbe absolutt er godkjent, og at tykkelsen på 3,8 cm plasserer den i mellomsjiktet (med tanke på tykkelse) blant bærbare PCer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer