Den nye Gameboyen?

Vi har sett nærmere på fire 3D-spill til iPhone.

Vi har sjekket om iPhone duger til noe mer enn enkle 2D-spill.
Vi har sjekket om iPhone duger til noe mer enn enkle 2D-spill. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du den store, gule klumpen man kunne stikke en kassett i og more seg med? En såkalt «Gameboy» lot ungdommen ta med seg de tåpelige videospillene sine overalt. I dag har vi en nyere variant av Gameboyen, og ikke minst Sonys Playstation Portable (ofte forkortet til PSP).

Apples iPhone har også en rekke spill tilgjengelig via iTunes. De fleste av disse er relativt enkle og underholdende 2D-spill, men det finnes også et knippe spill med 3D-grafikk. Vi har tatt en rask titt på litt mer «avanserte» spill til iPhone.

Brothers in Arms - Hour of Heroes

Du er en fallskjermsoldat under andre verdenskrig, og har akkurat landet i Frankrike. Gjennom tre forskjellige kampanjer og 13 brett må du gjøre ditt for at de allierte vinner krigen.

Vi hadde litt forventninger til spillet siden vi har kost oss veldig med det på andre plattformer. Konseptet går ut på at du styrer en tropp med soldater, ber dem rykke frem, ta dekning og så videre, i tillegg til at du selv har et våpen å skyte med.

I iPhone-utgaven styrer du kun deg selv, og det er mer enn nok. Kontrollsystemet er nemlig utrolig klønete. Du styrer soldaten ved å bevege tommelen på et hjul plassert nederst i venstre hjørne. På høyre side ligger skyte- og granatknappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer