Den perfekte skjerm?

Til tross for at Mermaid Ventura 150DT "bare" har en størrelse på 15 tommer, er den noe av det mest spennende og lekre vi har sett på skjermsiden så langt. Men er dette den perfekte skjerm?

Den perfekte skjerm?
Publisert

Mermaid Ventura er en 15 tommers flat LCD-skjerm som leveres i to utgaver, en "heldigital" og en vanlig analog LCD-skjerm. Sistnevnte kan brukes på en hvilken som helst PC med vanlig skjermutgang, den digitale utgaven krever at du setter inn et eget skjermkort i PCen den skal brukes mot. Vi har testet den digitale utgaven.

Særdeles lekker

Designet på denne skjermen er nærmest sjeldent vakkert. Rundt selve skjermbildet er det montert en mørk glassramme som nærmest fremhever bildet. Den har en sort fot -- med innebygd høyttaler -- og en støtte av rustfritt stål.

De fleste som fikk et glimt av skjermen i løpet av de dagene vi hadde den inne til test, reagerte med at de bare "måtte" bort og se nærmere på den. De færreste brukere vi kjenner ville hatt særlig mye mot å ha denne stående fast på skrivebordet sitt.

Den digitale utgaven av Ventura 150DT trenger ikke strømforsyning, i og med at skjermkabelen leverer den nødvendige kraft. Du trenger heller ikke å rote med innstillinger ved oppsett av selve skjermen, i og med at det digitale kortet er tilpasset spesifikasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.