Den smarteste kortleseren så langt

ActionTec Camera Connect Pro er den smarteste leseren av digitale bilder så langt. Den kan nemlig lese alle populære korttyper, og det er faktisk en rekke gode argumenter for å kjøpe en slik løsning.

Foto: Torvald
Foto: Torvald Vis mer
Publisert

Vi har tidligere testet Sandisk ImageMate for overføring av digitale bilder til PCen. Denne gjør jobben helt fint, men Camera Connect Pro er bare så fantastisk mye mer fleksiblel. I fronten på enheten er det spor hvor du kan sette inn alle de populære lagringsenhetene (SmartMedia, CompactFlash og PC-kort (PCMCIA), og prisen er ikke stort høyere enn det du må betale for å håndtere én type med andre adaptere.

Mer enn digitalkamera

Mange vil sikkert lure på hva i all verden man skal med en leser som håndterer mer enn et format, og det er flere grunner til det. For det første skifter mange ut digitalkameraet etter en tid, og da vil leseren fortsatt kunne brukes.

For det andre kan du f.eks. bruke PC-kort-harddisker fra bærbare PCer, eller du kan lagre vanlige data på et CompactFlash-kort selv om du har et kamera med SmartMedia. Dette er brennaktuelt siden de største produsentene nå satser på CompactFlash, og det vil derfor komme kort som er langt rimeligere enn det vi ser nå. CompactFlash-kortene er også så små at de egner seg ypperlig til å transportere vanlige data (f.eks. i lommeboken).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer