Den som bæsjet sist, begynner spillet

- Vi har prøvespilt i halvannen time og vi ler fortsatt.

VORSPIEL-HIT? Cards Against Humanity er herlig vulgært, og du kan skrive det ut hjemme. Foto: CARDS AGAINST HUMANITY
VORSPIEL-HIT? Cards Against Humanity er herlig vulgært, og du kan skrive det ut hjemme. Foto: CARDS AGAINST HUMANITY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Den som bæsjet sist, begynner spillet. Vel. Allerede i starten av spillereglene skjønner man at Cards against humanity har en god porsjon vulgaritet.

Kortspillet ble i sin tid finansiert via folkefinansieringstjenesten Kickstarter, der skaperen klarte å hanke inn drøye 100.000 kroner.

Det er imidlertid lite i forhold til Elan Lee, mannen bak The Oatmeal, som passerte 60 millioner kroner for å finansiere sitt kortspill, Exploding Kittens.

Enkle regler

Reglene er enkle - kortbunken består av sorte og hvite kort. En av spillerne legger frem et sort kort, og så skal hver av spillerne, som har ti hvite på hånden, spille det de mener passer best. For eksempel slik:

Deretter blandes de hvite kortene og så kåres det en vinner av runden, enten av den som la frem det sorte kortet, eller som en avstemning blant deltakerne.

Og med et ganske rikt utvalg av sorte og hvite kort, er det duket for mange morsomheter i løpet av en kveld.

- Nå har vi prøvespilt Cards against humanity i en og en halv time, og vi ler fortsatt, var første respons fra en anonym svigerfamilie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer