Den store backup-dagen

Invester et par timer i dag til å ta sikkerhetskopier. Her er de beste programmene.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige søndag oppfordret vi DinSides lesere til å skaffe til veie DVD-plater, eksterne harddisker eller andre remedier for å ta sikkerhetskopi av alt på harddisken som du ikke har lyst til å miste.

For - du vet aldri når det rammer deg: Harddisken tar kvelden, tyver stjeler PCen din, boligen står i brann eller at du glemmer igjen PC-veska på t-banen. Da vil du være VELDIG glad for at du har tatt backup.

Du kan aldri gjøre det for ofte ...

Ideelt sett burde du ta backup hele tiden, og det finnes også programvare som hjelper deg med det. Som et minimum bør du ta backup et par ganger i året, og derfor vil vi hjelpe deg med å huske det etter de store foto-og-film-sesongene: sommerferien og juleferien.

Så - sett av noen timer i dag til å ta sikkerhetskopi av det som er deg kjært. Forhåpentligvis har du struktur nok på filene dine til å kunne gjøre unna det meste på et par timer, og husk at du ikke trenger å sitte og se på at filene kopieres.

Avhengig av hvilken løsning du velger, varierer det hvilke programmer som er de beste å bruke. Her er noen programmer og nettjenester som har godt rykte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer