Den store verktøykassen for lyd i ny versjon

SoundForge var et av de første redigeringsprogrammene for lyd på PC, og satte en standard som ingen har klart å overgå. Nå er versjon 8 klar.

Den store verktøykassen for lyd i ny versjon
Publisert
Sist oppdatert

Sony annonserte versjon 8 av SoundForge allerede i januar, men nå er den nye versjonen klar og blir sendt ut på markedet.

Dette programmet har utviklet seg til å bli en omfattende samling verktøy for redigering av stereolyd, og er sammen med Steinberg Wavelab regnet som de beste.

Tidligere har SoundForge vært 100% tro mot Microsoft sine formater og standarder. Derfor var det bare støtte for DirectX plug-inn effekter og bare standard Microsoft lyd-drivere ble støttet. Steinberg sin VST-standard for effekter og ASIO for lyddrivere er mest utbredt i bransjen, både blant hobbybrukere og proffer. Men fra versjon 8 støttes både VST og ASIO også i SoundForge.

Dermed er det en helt ny verden som åpner seg, i tillegg til den omfattende samlingen med effekter og prosesseringsmuligheter som er inkludert i SoundForge 8.

Nytt i versjon 8

Brukerdefinerte snarveier fra tastaturetStøtte for VST-effekterStøtte for lydkort med ASIO-drivereSkrubbing av lydavspilling i begge retningerSkript editor for automatiserte funksjonerBatch-prosessering via skript-funksjonenFlere skalamuligheter for tidslinje og nivåFilinformasjon og statistikk kan kopieres til utklippsvinduetFUll integreasjon med CD-Architect for avanserte brennemuligheterImport av Macromedia Flash-filer ('swf)Støtte for HDV-prosjekter, for redigering av lyd og lagring tilbake til videofil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer