Microsoft Surface

- Den største Surface-lanseringen siden 2015

Forvent Surface Laptop 3, Surface Pro 7 og kanskje mye mer.

SURFACE LAPTOP 3: Dette lekkede bildet skal være den nye Surface Laptop 3 hvis skjerm er 15 tommer. Foto: Evan Blass / Twitter
SURFACE LAPTOP 3: Dette lekkede bildet skal være den nye Surface Laptop 3 hvis skjerm er 15 tommer. Foto: Evan Blass / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag 2. oktober skal Microsoft vise frem nye Surface-produkter, og hvis ryktebørsen er noe å gå etter, ser det ut til å bli et innholdsrikt arrangement.

Det forventes at Microsoft skal lansere nye utgaver av Surface Laptop og Surface Pro, men Windows 10-produsenten har trolig også noen overraskelser klar til å trekkes opp av hatten.

Bilder publisert av Evan Blass, som er kjent for å treffe godt på sine lekkasjer, viser noe av det Microsoft skal vise frem i morgen.

Surface on Arm og Surface Pro 7

Det franske nettstedet Frandroid hevder at en av Surface Pro 7-modellene, omtalt som «Surface on Arm» av Blass, vil ha mye smalere ramme enn de foregående modellene, og i samme stil som Apple iPad Pro. Microsofts hybridenheter er kjent for å ha litt tykkere rammer, noe som godt frem på fjorårets Surface Go.

Samme nettside melder også at USB-A og MiniDisplay-port erstattes med USB-C-kontakten. Det blir i så fall første gang på en Surface Pro-enhet, og en etterlengtet oppgradering fra Microsoft. Samtidig verserer det rykter om at denne modellen kan utstyres med en ARM-brikke, noe som kan bli en svært spennende lansering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer