Den ultimate spyware-dreperen?

Hvorfor bare bruke ett program?

Den ultimate spyware-dreperen?
Publisert
Sist oppdatert

Spyware er et økende problem fordi skaperne stadig finner på nye kreative måter å lure deg på.

Alt som skal til er ofte å installere et program, klikke på en lenke du får på MSN eller være uforsiktig på andre måter. Ikke bare er det irriterende fordi det ofte har en tendens til å skyte opp nettleservinduer i histen og pisten, men det er også en alvorlig sikkerhetstrussel dersom det for eksempel sender alle tastetrykkene dine til en server.

Vi har skrevet om flere programmer for å drepe spyware, for eksempel i artikkelen Blir du spionert på?, som også kan fortelle deg mer om dette fenomenet.

Selv om det finnes mange gode programmer, er det imidlertid et lite problem at det ikke finnes ett enkelt program som klarer å ta alt. Det har skaperne av Hitman Pro tatt konsekvensen av, og med deres program installert kan du automatisk scanne systemet ditt med ikke mindre enn åtte (!) kjente anti-spyware-programmer.

>> Sikker på at ingen ser deg?

Ett klikk

Etter å ha installert programmet, kan du fyre av åtte spyware-programmer på rappen, og etter en runde med alle sammen, bør det meste av spyware være fjernet for godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer