Den ultimate Tablet-løsningen?

Fujitsu Siemens viste frem en oppgradert versjon av den kombinerte Tablet PCen sin i Oslo i dag, men venter fortsatt på norsk håndskriftgjenkjenning

Publisert
Sist oppdatert

Fujitsu Lifebook T4010 har fått Dothan-prosessor med 2 MB hurtigbuffer og en skjerm med langt bredere innsynsvinkel, og nå håper selskapet at de endelig har truffet punktet der Tablet PCen kan bli det ultimate møteverktøyet.

- Dette må være den ultimate Tablet PCen, mener "evangelist" Jarle B. Hansen i Fujitsu Siemens norske avdeling.

Den kraftig oppgraderte skjermen kan vris rundt for å dele innholdet med andre, eller snus 180 grader og legges på tastaturet for å fungere som hvilken som helst tablet.

- Lifebook kan erstatte lerretet og projektoren i små møter, sier Hansen videre, takket være innsynsvinkelen på 160 grader.

Den største fordelen med Tablet PCer er at man kan skrive direkte på skjermen, men det finnes fortsatt ingen støtte i Windows for norsk håndskriftgjenkjenning. Nå håper Fujitsu Siemens-sjefene at det kanskje kan komme på plass i Windows Longhorn - som etter mange utsettelser muligens kommer i 2006.

Skrive tydelig

Det ligger uansett en verdi i å lagre dokumenter som ren håndskrift, som kan leses i andre programmer - hvis man bare husker å skrive tydelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.