Denne gjør PC-en din til en spillmaskin

34 spill, helt gratis, helt uten installasjon, og helt uavhenging av operativsystem på PC-en din!

Denne gjør PC-en din til en spillmaskin
Publisert
Sist oppdatert

Mens flere og flere spillentusiaster forlater PC-en til fordel for XBox 360, Nintento Wii og Sony Playstation 3, er det fortsatt PC-en som er den mest fleksible spillplatformen.

Ikke bare finnes det millioner av spill tilgjengelig i alle farger og fasonger, mye av det er endogtil kostnadsfritt, som for eksempel denne samlingen av spill som vi er i ferd med å fortelle deg om.

Kjøres direkte, uten installasjon

Disse spillene krever verken installasjon eller operativsystem på PC-en din, det er er bare å starte PC-en med DVD-en eller en oppstartbar minneplugg i, og så kan spillene startes direkte. Når platen senere fjernes, fjernes også alle spor etter spillene, slik at du kan fortsette som før.

Hemmeligheten ligger i at sammen med spillene lastes også et operativsystem som er skreddersydd for å kjøre spillene. Det er snakk om en Linux-variant, derav navnet LinuX-gamers. Drivere for de fleste ATI og Nvidia-grafikkortene lastes automatisk, slik at ytelsen blir best mulig.

34 spill på én plate

Og spillene er av forskjellig karakter, alt fra biljard til førstepersons skytespill og rollespill er å finne i buketten som består av totalt 34 spill. Dette krever imidlertid plass, en DVD er tilstrekkelig, eller en minneplugg med 5 GB ledig plass eller mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.