Denne gjør PC-en din til en spillmaskin

34 spill, helt gratis, helt uten installasjon, og helt uavhenging av operativsystem på PC-en din!

Denne gjør PC-en din til en spillmaskin
Publisert
Sist oppdatert

Mens flere og flere spillentusiaster forlater PC-en til fordel for XBox 360, Nintento Wii og Sony Playstation 3, er det fortsatt PC-en som er den mest fleksible spillplatformen.

Ikke bare finnes det millioner av spill tilgjengelig i alle farger og fasonger, mye av det er endogtil kostnadsfritt, som for eksempel denne samlingen av spill som vi er i ferd med å fortelle deg om.

Kjøres direkte, uten installasjon

Disse spillene krever verken installasjon eller operativsystem på PC-en din, det er er bare å starte PC-en med DVD-en eller en oppstartbar minneplugg i, og så kan spillene startes direkte. Når platen senere fjernes, fjernes også alle spor etter spillene, slik at du kan fortsette som før.

Hemmeligheten ligger i at sammen med spillene lastes også et operativsystem som er skreddersydd for å kjøre spillene. Det er snakk om en Linux-variant, derav navnet LinuX-gamers. Drivere for de fleste ATI og Nvidia-grafikkortene lastes automatisk, slik at ytelsen blir best mulig.

34 spill på én plate

Og spillene er av forskjellig karakter, alt fra biljard til førstepersons skytespill og rollespill er å finne i buketten som består av totalt 34 spill. Dette krever imidlertid plass, en DVD er tilstrekkelig, eller en minneplugg med 5 GB ledig plass eller mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer