Philips Hue

Denne har mange ventet på

Fire nyheter fra Philips Hue under årets CES-messe.

PHILIPS HUE WALL SWITCH MODUL: Hue lanserer fire nye produkter under CES 2021. Deriblant en ny veggmodul. Foto: SIgnify
PHILIPS HUE WALL SWITCH MODUL: Hue lanserer fire nye produkter under CES 2021. Deriblant en ny veggmodul. Foto: SIgnify Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To nye vegglamper, en ny switchmodul for vegg og en redesignet fjernkonkroll står på Philips Hues CES-meny, med switchmodulen som kanskje den mest interessante nyheten.

Philips Hue Amarant og Hue Appear er navnet på de to nye utelampene som henholdsvis er en LED-stripe og en up- og downlight.

Få med deg alle nyhetene fra CES 2021.

LED-stripen Amarant kan brukes til for eksempel å lyse på en vegg i hagen, eller kanskje gelenderet på altanen.

Appear er ment til bruk for vegg og gir lys til veggen både oppover og nedover. I kjent Hue-stil kan både Amarant og Appear gi både hvit og farget belysning.

Ny fjernkontroll og veggmodul

Hue har også oppgradert og redesignet fjernkontrollen dimmer switch. Foruten ny design, er kanskje den største nyheten at du enkelt kan velge det «beste» lyset avhengig av tidspunkt på dagen.

En slik funksjon har også Hues Smart Button som ble lansert i 2019, og fungerer ved at dagen deles opp i fem intervaller med hver sin fargetemperatur.

For eksempel vil lyset ha ulik fargetemperatur når du slår på lyset om morgenen enn på kvelden, som er en interessant løsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer