Denne kan redde PC-en din

Sandberg universal strømforsyning med USB-port.

Denne kan redde PC-en din
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har mistet eller tatt knekken på strømforsyningen til sin bærbare PC, vet at den er kostbar å erstatte. Og har du en eldre PC er det ikke alltid like enkelt å framskaffe et originaleksemplar, den kan rett og slett ha gått ut av produksjon.

Det finnes imidlertid alternative løsninger, og noen ganger er de til og med smartere enn originalen.

Multi-løsning

Sandbergs Laptop AC Adapter er et godt eksempel på sistnevnte. Dette er en universal strømforsyning på 90W som passer til em rekke forskjellige bærbare PC-er, takket være at den leveres med ikke mindre enn 8 strømplugger.

Her er de fleste produsentene representert, men det er ikke bare pluggene som varierer fra PC til PC. Spenningen er også ofte forskjellig. Derfor er strømforsyningen utstyrt med en bryter på siden, som lar deg velge mellom 15, 16, 18, 19, 20, 22 og 24 volt.

Som prikk over i-en har strømforsyningen også en USB-port. Det betyr at du kan få ladet MP3-spilleren eller mobilen din uten at PC-en står på. Men strømforsyningen må naturligvis være plugget i vegguttaket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer