Denne minnepinnen er helt spesiell

Bayer introduserer et nytt blodsukkerapparat, som er formet som en minnepinne.

Dette er en kombinert minnepinne og blodsukkerapparat, som kan gjøre det enklere for diabetikere å følge med på blodsukkeret sitt. Foto: Bayer
Dette er en kombinert minnepinne og blodsukkerapparat, som kan gjøre det enklere for diabetikere å følge med på blodsukkeret sitt. Foto: Bayer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenge har diabetikere måtte drasse med seg store, stygge apparater for å måle blodsukkernivåene sine. De siste årene har det riktignok kommet flere apparater på markedet, der størrelse og design er betydelig mer vektlagt.

Nå kommer Bayer på banen med et blodsukkerapparat som vi ikke har sett liknende til. Apparatet er i realiteten en minnepenn, som man også kan bruke til å måle blodsukkeret med. Testresultatene kommer opp på en lyssterk skjerm på minnepinnen.Les også: Slipper diabetikere å ta sprøyte i fremtiden?

Kanskje den største fordelen med apparatet, rett bortsett fra størrelsen og designet, er at du kan stikke minnepinnen rett i USB-porten på datamaskinen din, for deretter å få opp analyse av alle dine målinger. Slike analyseverktøy for diabetikere finnes allerede på markedet, men krever ofte kronglete og dyrt ekstrautstyr.

- Pasienten kan på en enkel måte dele sine blodsukkerresultater med lege: via e-post, PDF-utskrift eller ved å kople til apparatet ved besøk hos lege. På denne måten kan behandling enklere tilrettelegges, skriver Bayer i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer