Denne redder deg neste gang

Skeptisk til neste date? Bestill en gratis katastrofetelefon, da, vel.

Er daten kjedelig? Snart må du hjem. Foto: scragz@flickr
Er daten kjedelig? Snart må du hjem. Foto: scragz@flickr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hender man får kalde føtter eller bare trenger en unnskyldning for å reise hjem; det være seg på date, i familiebursdag eller på seminaret du absolutt ikke har lyst til å dra på etter lunsj.

Hva er da mer passende enn en telefonoppringing med beskjed om at husalarmen din står og hyler, at romkameraten har glemt nøklene eller at barnevakten er nødt til å dra hjem?

Getm(e)o(ut)o(f)h(ere).com er en nettjeneste som hjelper deg med akkurat dette. Du gir ganske enkelt beskjed om når du vil bli oppringt, ditt telefonnummer og velger blant en lang rekke mulige oppringninger, som du også kan forhåndslytte på. Mange av dem er dessuten tullete slik at du kan sende dem til venner (fungerer kanskje best i engelsktalende land).

>> Les også: De nye date-reglene

Oppringingen er genial - stemmen i den andre enden forteller deg nemlig bare hva du skal si (gjelder selsvagt ikke tulletelefonene), slik at du slipper å være mer kreativ enn å oversette det til norsk. Vi prøvde tjenesten med husalarmen og innbiller oss at det ikke burde være vanskelig å virke sjokkert og til slutt avtale med naboen at du da reiser hjem sporenstreks for å slå den av.

Telefonnummer, klokkeslett og ønsket samtale, så er du klar til å rømme.
Telefonnummer, klokkeslett og ønsket samtale, så er du klar til å rømme. Vis mer


En liten ting, dog, er at tjenesten ikke tar høyde for at du bor i Norge tidsmessig, så husk å avtale oppringningstidspunkt åtte timer tilbake i tid. Vår avtale klokka 07.45 ble derfor utsatt til 15.45.

Tjenesten er helt gratis å bruke (!), og det er selvsagt lov å legge på dersom daten faktisk viser seg å være bra. Da scorer du kanskje ekstrapoeng for å vie din fulle oppmerksomhet til vedkommende på andre siden av vinglassene også?

Vinn-vinn, med andre ord.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer