Denne redder deg neste gang

Skeptisk til neste date? Bestill en gratis katastrofetelefon, da, vel.

Er daten kjedelig? Snart må du hjem. Foto: scragz@flickr
Er daten kjedelig? Snart må du hjem. Foto: scragz@flickr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hender man får kalde føtter eller bare trenger en unnskyldning for å reise hjem; det være seg på date, i familiebursdag eller på seminaret du absolutt ikke har lyst til å dra på etter lunsj.

Hva er da mer passende enn en telefonoppringing med beskjed om at husalarmen din står og hyler, at romkameraten har glemt nøklene eller at barnevakten er nødt til å dra hjem?

Getm(e)o(ut)o(f)h(ere).com er en nettjeneste som hjelper deg med akkurat dette. Du gir ganske enkelt beskjed om når du vil bli oppringt, ditt telefonnummer og velger blant en lang rekke mulige oppringninger, som du også kan forhåndslytte på. Mange av dem er dessuten tullete slik at du kan sende dem til venner (fungerer kanskje best i engelsktalende land).

>> Les også: De nye date-reglene

Oppringingen er genial - stemmen i den andre enden forteller deg nemlig bare hva du skal si (gjelder selsvagt ikke tulletelefonene), slik at du slipper å være mer kreativ enn å oversette det til norsk. Vi prøvde tjenesten med husalarmen og innbiller oss at det ikke burde være vanskelig å virke sjokkert og til slutt avtale med naboen at du da reiser hjem sporenstreks for å slå den av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer