Test av Dyson Pure Hot + Cool

Denne renser luften og varmer opp soverommet på et blunk

Men den har sin pris.

TRE-I-ETT: Dyson Pure Hot+Cool renser luften, varmer den opp og fungerer som vifte når det er varmt ute. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
TRE-I-ETT: Dyson Pure Hot+Cool renser luften, varmer den opp og fungerer som vifte når det er varmt ute. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 11. april: Ved full effekt, det vil si i varmemodus, er forbruket på 2250 watt. I viftemodus er forbruket 40 watt.

Britiske Dyson, med sine spektakulære støvsugere og vifter, har de seneste årene kommet for fullt i Norge etter at Wilfa i 2015 tok over distribusjonen. VI har testet flere av selskapets produkter, blant annet en håndholdt støvsuger og en bladløs vifte til over 5000 kroner.

Denne gangen har vi hatt den kombinerte luftrenseren og viften Dyson Pure Hot+Cool inne på testbenken, eller på gulvet om du vil.

Selskapet som er kjent for sine gode vifter, har nå også en med innebygget HEPA-filter for å rense ut den dårlige luften i hjemmet. Ifølge Dyson kan luftrenseren fange opptil 99,95 prosent av allergener og forurensning ned til 0,1 mikroner (PM).

Dyson Pure Hot+Cool

Først kan vi se litt på designet til Dysons vifte og luftrenser. Hvis du har sett en Dyson-vifte før, vil designet være lett gjenkjennelig. Pure Hot+Cool har den ikoniske buen med et digert hull i midten, der luften fyker ut av en smal linje i selve buen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer