The Couch Console

Denne skulle du hatt i sofaen

Sofabordet for langt unna? Null stress.

INNEN REKKEVIDDE: Med The Couch Console trenger du ikke reise deg opp av sofaen for å hente det du trenger hele tiden. Foto/Video: Ebite Vis mer
Publisert

Når man planter seg godt ned i sofaen på fredagskvelden, er det best å ha alt innenfor rekkevidde. Colaen, chipsskåla, fjernkontrollen, spillkontrolleren. Ikke lurt å sette det fulle colaglasset PÅ sofaen, sier du? Det skal ikke mye til før det velter. Og hvor ble det plutselig av den lille Apple TV-fjernkontrollen? Og hvorfor må mobilen stå på lading i andre enden av stua?

Samler alt du trenger

Ilandsproblem javisst, men likefullt et problem. Kickstarter-prosjektet The Couch Console ser ut til å være den ultimate løsningen.

Det er koppholder, snacksholder, telefonstativ, ladedokk, fjernkontroll-brett og lagringsenhet i ett. Koppholderen er ikke av den vanlige sorten, men er selvbalanserende, så glasset eller koppen full av drikke alltid vil holde seg rett selv om det oppstår bevegelser i sofaen.

Det finnes dessuten en USB-C-lader i toppen som kan kobles til en nødlader, så du kan lade mobilen din.

Sofakonsollen er såkalt modulær, så du kan mikse og matche moduler som du vil. Vil du og din bedre halvdel ha en koppholder hver mellom dere? Se alle mulighetene i videoen på toppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer