The Couch Console

Denne skulle du hatt i sofaen

Sofabordet for langt unna? Null stress.

INNEN REKKEVIDDE: Med The Couch Console trenger du ikke reise deg opp av sofaen for å hente det du trenger hele tiden. Foto/Video: Ebite Vis mer
Publisert

Når man planter seg godt ned i sofaen på fredagskvelden, er det best å ha alt innenfor rekkevidde. Colaen, chipsskåla, fjernkontrollen, spillkontrolleren. Ikke lurt å sette det fulle colaglasset PÅ sofaen, sier du? Det skal ikke mye til før det velter. Og hvor ble det plutselig av den lille Apple TV-fjernkontrollen? Og hvorfor må mobilen stå på lading i andre enden av stua?

Samler alt du trenger

Ilandsproblem javisst, men likefullt et problem. Kickstarter-prosjektet The Couch Console ser ut til å være den ultimate løsningen.

Det er koppholder, snacksholder, telefonstativ, ladedokk, fjernkontroll-brett og lagringsenhet i ett. Koppholderen er ikke av den vanlige sorten, men er selvbalanserende, så glasset eller koppen full av drikke alltid vil holde seg rett selv om det oppstår bevegelser i sofaen.

Ja, du kan selvfølgelig ha den i senga også. Foto: Ebite
Ja, du kan selvfølgelig ha den i senga også. Foto: Ebite Vis mer

Det finnes dessuten en USB-C-lader i toppen som kan kobles til en nødlader, så du kan lade mobilen din.

Sofakonsollen er såkalt modulær, så du kan mikse og matche moduler som du vil. Vil du og din bedre halvdel ha en koppholder hver mellom dere? Se alle mulighetene i videoen på toppen.

1,6 millioner dollar

Retailprisen på The Couch Console er satt til 100 dollar, cirka 850 norske kroner. Da får du også en livstidsgaranti med på kjøpet. Planen er at den skal komme i salg i mai.

Med 22 dager igjen av finansieringen, har Ebite, selskapet bak The Couch Console, samlet inn over 1,6 millioner dollar, og målet var opprinnelig 15.000 dollar.

Med andre ord har de oppnådd målet sitt og vel så det. Altså er det stor sannsynlighet for at det blir en realitet. Men husk:

Folkefinansiering

Å være med på å folkefinansiere et produkt er ikke det samme som å kjøpe produktet.

Pengene du bidrar med går med til å utvikle produktet, men det kan bli forsinket, annerledes enn forespeilet eller i verste fall – ikke noe av i det hele tatt.

Vår generelle anbefaling er derfor at du ikke bruker penger du ikke har råd til å tape på slike tjenester.

Populære folkefinanseringstjenester er blant annet Kickstarter, Indiegogo og norske Startskudd fra DNB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer