Samsung lanserer The Terrace

Denne TV-en er til å ha ute

TV til terrassen.

UTE-TV: Med The Terrace byr Samsung på en TV som både en regnskur og ekstreme temperaturer. Foto: Samsung
UTE-TV: Med The Terrace byr Samsung på en TV som både en regnskur og ekstreme temperaturer. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste må velge mellom å sitte på terrassen eller å sitte inne og se på TV. Nå vil Samsung la deg gjøre begge deler – deres nye TV «The Terrace» er på vei til Norge.

– Vi er stolte av The Terrace, som nå flytter stuen utendørs og leverer tekniske prestasjoner og innholdsopplevelser som er unike for Samsung, sier Paal Anders Jansen, ansvarlig for TV og lyd i Samsung Norge.

Tåler regn

Dette er da en TV som har litt andre egenskaper enn dem som er beregnet for stua. Blant annet er den IP55-sertifisert, som betyr at den er beskyttet regn og støv. Den skal også tåle temperaturer fra -30 til +50 grader.

Det å se på en skjerm utendørs krever sitt av lysstyrken, og her kan Samsung varte opp med 2000 nits - for eksempel høyere enn de ledende mobiltelefonene per i dag, som ligger rundt 1500 nits.

Samsungs TV er ellers av QLED-typen med 4K-oppløsning. Skjermen er også dekket av et antirefleksbelegg, som seg hør og bør når du skal se på den utendørs.

Tre modeller

Noen sylfider er ingen av de tre modellene som lanseres - Samsung oppgir en tykkelse på nesten seks centimeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer