Samsung lanserer The Terrace

Denne TV-en er til å ha ute

TV til terrassen.

UTE-TV: Med The Terrace byr Samsung på en TV som både en regnskur og ekstreme temperaturer. Foto: Samsung
UTE-TV: Med The Terrace byr Samsung på en TV som både en regnskur og ekstreme temperaturer. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste må velge mellom å sitte på terrassen eller å sitte inne og se på TV. Nå vil Samsung la deg gjøre begge deler – deres nye TV «The Terrace» er på vei til Norge.

– Vi er stolte av The Terrace, som nå flytter stuen utendørs og leverer tekniske prestasjoner og innholdsopplevelser som er unike for Samsung, sier Paal Anders Jansen, ansvarlig for TV og lyd i Samsung Norge.

Tåler regn

Dette er da en TV som har litt andre egenskaper enn dem som er beregnet for stua. Blant annet er den IP55-sertifisert, som betyr at den er beskyttet regn og støv. Den skal også tåle temperaturer fra -30 til +50 grader.

Det å se på en skjerm utendørs krever sitt av lysstyrken, og her kan Samsung varte opp med 2000 nits - for eksempel høyere enn de ledende mobiltelefonene per i dag, som ligger rundt 1500 nits.

Samsungs TV er ellers av QLED-typen med 4K-oppløsning. Skjermen er også dekket av et antirefleksbelegg, som seg hør og bør når du skal se på den utendørs.

LYDPLANKE: The Terrace Soundbar er en lydplanke som også er ment for utendørsbruk. Foto: Samsung
LYDPLANKE: The Terrace Soundbar er en lydplanke som også er ment for utendørsbruk. Foto: Samsung Vis mer

Tre modeller

Noen sylfider er ingen av de tre modellene som lanseres - Samsung oppgir en tykkelse på nesten seks centimeter.

The Terrace kommer i tre ulike størrelser, med tilhørende priser:

  • 55": 39.999,-
  • 65": 49.999,-
  • 75": 64.999,-

Hånd i hånd med de nye TV-ene har selskapet også lansert en egen lydplanke, også den ment til bruk utendørs. Som du kanskje gjettet heter den The Terrace Soundbar, og den er din for 9.990,- kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer