Der du møter Microsoft

Høstslipp på maskinvare.

Der du møter Microsoft
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft nøyer seg ikke med operativsystem og programvare, de går enda nærmere brukeren. Derfor er de blant de største når det gjelder tastatur og mus, og etter hvert også webkamera og annen maskinvare. Logitech er fremdeles størst, men Microsoft jobber iherdig med saken og er først ute med høstlanseringene.

Microsoft kommer nå med flere nye løsninger både for tastatur, mus, pakksløsninger og wenkameraer. Stikkord er ergonomi, design og funksjonalitet, også tett koblet til Windows7 som er like om hjørnet.

Nye tastaturer

Stadig flere velger bærbar PC, noe som byr på flere ergonomiske utfordringer. Når den bærbare stasjoneres på arbeidspulten, enten det er hjemme eller på kontoret, så er den ikke optimal for mange timers bruk.

Derfor velger mange å ha et ekstra tastatur stasjonert på pulten, gjerne sammen med en ekstra skjerm for å få maks ut av den bærbare.Bluetooth Mobile Keyboard 6000 er et ultra-tynt tastatur spesielt beregnet for bruk sammen med bærbare PCer, fortrinnsvis de som har Bluetooth innebygd som ca 65% av dagens tilbud har.

Tastaturet har en ergonomisk utforming, med en naturlig bue i forhold til vinkelen på hendene. Dermed blir vinkelen i håndleddene tilnærmet borte og bruken mindre belastende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer