Derfor nekter Netflix å innføre offline-støtte

Mener nordmenn har mer enn god nok nettilgang.

PÅ NORGESBESØK: Produktinnovasjonssjef Chris Jaffe og kommunikasjonssjef Joris Evers i Netflix møtte norske journalister etter å ha studert nordmenns Netflix-bruk.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
PÅ NORGESBESØK: Produktinnovasjonssjef Chris Jaffe og kommunikasjonssjef Joris Evers i Netflix møtte norske journalister etter å ha studert nordmenns Netflix-bruk. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Nordmenn er mer avslappa og balanserte. Dere klarer å følge med på hva som skjer rundt dere samtidig som dere ser en film, forteller produktinnovasjonssjef Chris Jaffe i Netflix til Dinside.

- Og dere har så bra nettilgang! Dere har 4G overalt, og kan gå inn på hvilken som helst kafé og få rask WiFi. Det er mye bedre enn hva vi har i Silicon Valley, sier Netflix sin kommunikasjonssjef, Joris Evers.

De siste fem dagene har de sittet i stuene til norske Netflix-kunder. Observert og notert, som en slags David Attenborough, for å lære om de innfødtes oppførsel. Og om det de ser på som den overraskende gode nettilgangen vår.

Så god, at Netflix mener nordmenn ikke trenger å etterlyse en av våre mest etterlyste funksjoner.

Netflix vs. Viaplay vs. HBO Nordic – hvilken bør du velge?

Offline-støtte i Netflix?

Å se Netflix i stua er for de aller fleste av oss null problem. Samme midt i en by med godt mobilnett, eller på en kafé med WiFi. Men sett deg i en bil som suser avgårde i 100 km/t på E18, og du vil slite. Sett deg på et tog med NSBs WiFi, og du får beskjed om at Netflix rett og slett er blokkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer