Design-PCer fra Packard Bell

Det er ikke bare spesifikasjoner som betyr noe for hjemmebrukerne, hvor hele familien skal ha et ord med i laget. Derfor satser Packard Bell på nye linjer og en ny fargeprofil på PC-modellene for høsten.

Design-PCer fra Packard Bell
Publisert
Sist oppdatert

Det er altså hvitt som gjelder! Både for stasjonære og bærbare kommer det nå PCer hvor det hvite er dominerende. Dette gjelder både den bærbare modellen EasyNote E, som vi har testet tidligere og en helt ny serie stasjonære PCer.Da vi testet EasyNote E dro vi kjensel på visse detaljer i utformingen, tydelig inspirert av Apple sine bærbare. Dette er enda tydeligere når vi ser den hvite utgaven av EasyNote, som på mange måter ligner Apples iBook. Men noen direkte kopi er det på ingen måte snakk om. Dessuten er det ikke negativt å være inspirert av Apples design, som på mange måter ligger flere runder foran alle andre PC-produsenter.

Ønsker du EasyNote E i sort og sølv, så er den fremdeles tilgjengelig, og alle de andre modelllene fra Packard Bell er fremdeles i sort og sølv. Her finner du et stort spekter fra lette og rimelige EasyNote C3 med Athlon XP-M prosessor til tunge erstatninger for stasjonære PCer, som EasyNote M3 med den nye Athlon 64 prosessoren eller EasyNote M7 med Pentium4 på mer enn 3 GHz. Også widescreen er tilgjengelig på disse største modellene.

Forøvrig har alle bærbare bortsett fra C3 fått 4-i-1 kortleser, som støtter alle formater bortsett fra Fujis xD Card og CompectFlash. USB 2.0 og FireWire er standard på alle, og trådløst nettverk er klart på EasyNote E3 og E5 (Intel Centrino), EasyNote M3, M5 og M7.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer