Design-PCer fra Packard Bell

Det er ikke bare spesifikasjoner som betyr noe for hjemmebrukerne, hvor hele familien skal ha et ord med i laget. Derfor satser Packard Bell på nye linjer og en ny fargeprofil på PC-modellene for høsten.

Design-PCer fra Packard Bell
Publisert
Sist oppdatert
Design-PCer fra Packard Bell

Det er altså hvitt som gjelder! Både for stasjonære og bærbare kommer det nå PCer hvor det hvite er dominerende. Dette gjelder både den bærbare modellen EasyNote E, som vi har testet tidligere og en helt ny serie stasjonære PCer.


Da vi testet EasyNote E dro vi kjensel på visse detaljer i utformingen, tydelig inspirert av Apple sine bærbare. Dette er enda tydeligere når vi ser den hvite utgaven av EasyNote, som på mange måter ligner Apples iBook. Men noen direkte kopi er det på ingen måte snakk om. Dessuten er det ikke negativt å være inspirert av Apples design, som på mange måter ligger flere runder foran alle andre PC-produsenter.

Ønsker du EasyNote E i sort og sølv, så er den fremdeles tilgjengelig, og alle de andre modelllene fra Packard Bell er fremdeles i sort og sølv. Her finner du et stort spekter fra lette og rimelige EasyNote C3 med Athlon XP-M prosessor til tunge erstatninger for stasjonære PCer, som EasyNote M3 med den nye Athlon 64 prosessoren eller EasyNote M7 med Pentium4 på mer enn 3 GHz. Også widescreen er tilgjengelig på disse største modellene.

Forøvrig har alle bærbare bortsett fra C3 fått 4-i-1 kortleser, som støtter alle formater bortsett fra Fujis xD Card og CompectFlash. USB 2.0 og FireWire er standard på alle, og trådløst nettverk er klart på EasyNote E3 og E5 (Intel Centrino), EasyNote M3, M5 og M7.

iXtreme

Design-PCer fra Packard Bell


Det er to nye stasjonære modeller, som består av samme hovedkabinett i hvit med grå kant, og etter vår smak, rimelig elegant utførelse. Skuffene til CD/DVD er skjult bak luker som vipper ned, og kabinettet har en glatt overflate som virker motstandsdyktig mot flekker.

Maskinserien er basert på Pentium4 eller Celeron, og har grafikkort fra ATI. Det finnes flere valgmuligheter når det gjelder størrelse på disk og minne, samt CD/DVD brenner/spiller.

Det kommer både LCD-skjermer og CRT-skjermer i matchende design, i tillegg til tastatur og høyttalere.

Design-PCer fra Packard Bell


Mange vil gjerne ha selve kabinettet plassert under bordet, men likevel ha enkel tilgang til CD/DVD, kortleser og USB/FireWire. Her tilbyr Packard Bell iXtreme Duo, som i tillegg til hovedkabinettet har en ekstra boks i samme design, som rommer nettopp dette tilleggsutstyret.

Kabinettet til iXtreme er dessuten svært enkelt å åpne, det gjøres med et håndgrep. Det er også god plass til å bygge ut maskinen med tilleggskort og flere harddisker.

Programvare og gjenoppretting

Alle Packard Bell PCer kommer med et stort utvalg av programvare ferdig installert og konfigurert. Programvaren dekker de fleste behov en typisk hjemmebruker har, inkludert redigering av digitale bilder og video.

Det er dessuten en forbedret gjennopprettingsfunksjon, som bruker en skjult partisjon på harddisken slik at brukeren ikke må sitte og mate PCen med en bunke CDer hvis ulykken skulle være ute. I tillegg slettes ikke dataene som brukeren har lagret, under gjenopprettingsprosessen.

Hos forhandlere

Alle Packard Bell PCer selges bare gjennom kjedene Elkjøp og Expert.

Mer produktinformasjon og hjelp til å finne en forhandler nær deg, finner du på det norske nettstedet til Packard Bell.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer