Design-tastatur med BlueTooth fra Logitech

Et helt nytt designkonsept, mange flere funksjoner og kompatibilitet med flere frittstående enheter - Logitech satser på at diNovo skal bane veien for nye måter å bruke tastatur på.

Design-tastatur med BlueTooth fra Logitech
Publisert
Sist oppdatert

Logitech lanserer i dag et helt nytt Bluetooth-basert tastatur. Navnet er diNovo Media Desktop, og det er mer enn bare et trådløst tastatur med tilhørende mus. Det er beregnet til bruk både på jobb og hjemme, med sterkt utvidet funksjonalitet. Dette skyldes både designet og Bluetooth-teknikken.

Vi fikk tatt en sniktitt på lekkerhetene på en pressevisning for noen uker siden, og det mest iøynefallende er at den numeriske delen er separat fra hoveddelen. Dessuten er det et lite display over tallene på den numeriske delen.

Utførelsen er svært elegant, med en metallisk overflate, som minner om titan. Tastaturet et helt flatt, og er etter vår mening utmerket å skrive på, som de aller fleste tastaturer fra Logitech.

Musen er selvsagt optisk av typen MX900, og er oppladbar. Dette ordnes svært praktisk ved at Bluetooth-hub'en også fungerer som lader når du plasserer musen oppi den når den ikke er i bruk.

Nye bruksområder

Logitech kaller den numeriske delen for MediaPad, siden den kan gjøre langt mer enn å levere tall. Her fungerer den også som regnemaskin, hvor tallene også dukker opp i det lokale displayet, samtidig som det integreres i PC-programmet som er i bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer