Desktoperstatter med bredskjerm

Fujitsu Siemens' siste Amilo får 2,13 GHz prosessor, 17-tommers skjerm med 1920x1200, GeForce Go 6800 og to SATA-harddisker med RAID. Aldri har bærbare og stasjonære maskiner lignet så mye.

Desktoperstatter med bredskjerm
Publisert
Sist oppdatert

Futjitsu Siemens Amilo M4438 blir kanskje den kraftigste bærbare til nå, og skal være klar allerede i Mai. Den bruker samtlige av funksjonene i Intels nye Centrino-plattform til det fulle. Ikke bare kommer den med den raskeste Sonoma-prosessoren til nå, den får også det raskeste grafikkortet på bærbare - GeForce Go 6800 med 256 MB minne.

Det skulle være mer enn nok til å driver 17-tommerskjermen med 1920 x 1200 bildepunkter. Samtidig får den DVD-DL-brenner og InstanOn-programvaren som starter en Linux-variant på et par sekunder som kan spille film og musikk.

High Definition Audio

I tillegg kommer "Azalia"-kodeken, som er kodenavnet til Intels High Definition Audio, til å ta seg av lyden. Det vil si at du kan nyte godt av lydkvalitet på nivå med Creatives Audigy 2-kort og 7.1-surround.

Det blir også plass til to harddisker som kan kobles opp i Raid for første gang, og dermed gi harddiskytelse på nivå med de andre komponentene.

Uansett konfigurasjon av M4438, vil det koste å være kar - i følge Fujitsu Siemens norske produktsjef vil inngangsprisen ligge på rundt 20.000 kroner med moms.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer