Destroy All Humans!

SPILLTEST: Det er ikke ofte vi får testet et spill som omhandler en helt ny tematikk, og premissen ligner ikke på noe annet på markedet. Det er bare så synd at spillbarheten ikke helt lever opp. Les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Altså, historien i spillet er jo ikke nødvendigvis original, det er bare at vi kan ikke huske noen andre spill som tar for seg invasjonen av jorda sett gjennom romvesenenes øyne, og samtidig plasserer den i de paranoide 50-årene.

Det er ikke nok med at spillet finner sted på femtitallet, men det hele er stilisert på samme måte som datidens science-fiction-filmer. Spillet henter kraftig inspirasjon fra de mange kalkunfilmene fra denne epoken, som trakk klare paralleller mellom invasjon fra rommet og frykt for kommunister. Det hele er fortalt med en god dose humor, uttallige referanser til historiske hendelser, filmer, andre spill og politikk.

Destroy All Humans handler om en planlagt invasjon av jorden - en fremmed rase, kjent som Furons, overlever ved å klone hverandre i det uendelige. Men klonene begynner å få genetiske feil, og Furon-lederne kommer på at de en gang i tiden implanterte sin DNA i oss, mennesker. Det hadde passet seg å få disse genene tilbake, og det skal selvsagt skje ved en invasjon. Samtidig blir en av Furonene fanget av menneskehæren (Roswell-ulykken, her kalt for Rockwell). Din oppgave, som romvesenet Crypto, er å finne den falne kameraten og samtidig infiltrere menneskene og forberede invasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer