Destruction Derby Arenas

Destruction Derby-serien er tilbake, men det som en gang var nyskapende er litt småkjedelig i dag.

Publisert
Sist oppdatert

Vi syntes Destruction Derby var skikkelig gøy i gamle dager, når vi fikk spillet til vår trofaste PlayStation-maskin. Men det har skjedd mye i spillverdenen siden, og folkene bak Destruction Derby har ikke fulgt helt med. Nå som serien gjør sitt inntog på PS2, fungerer det dessverre ikke like bra.

Knus og ødelegg

Destruction Derby handler, som navnet tilsier, om brutal ødeleggelse av i utgangspunktet fete biler. Det er deg mot alle andre, og du må knuse motstanderne for å få flest poeng og vinne løp. Det er ikke mer komplisert enn det - du kan også benytte deg av diverse powerups, oppgraderinger og få poeng på andre måter, men i bunn og i grunn er det spektakulære krasj det er snakk om.

Det er to måter å spille enkeltspillermodusen på: en racing-modus, der du må gjennom Need for Speed-aktige løp, og Arena-modus, som plasserer deg i et stort, åpent område og slipper motstanderne løs. I tillegg har vi Championship-modusen, som kombinerer de ovennevnte og lar deg låse opp nye baner og førere.Bilene du kjører er modifiserte muskelmaskiner, som får ytterligere oppgraderinger når du vinner løp i Championship-delen. Og det flyter med powerups på banene - du kan plukke opp ekstra skjold, elektrosjokkvåpen, turbo og mange andre leketøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer